heap of various marshmallows and cake decorations, top view

МВ ТРЕЙД БЪЛГАРИЯ ООД

Богат асортимент от захарни изделия

МВ Трейд България ООД е основано през 2007г. Вече петнадесет години ние се развиваме в сферата на вноса и дистрибуцията на импулсни захарни изделия и предлагаме богат асортимент от желирани бонбони, дъвки, близалки, течни бонбони, играчки с бонбонки…

Тъй като предлаганите от нас продукти са предназначени предимно за най-малките потребители – децата, ние държим на първо място на тяхното КАЧЕСТВО. Продуктите ни отговарят на всички европейски изисквания и стандарти. Повечето от тях са без оцветители или с натурални такива и без консерванти. Подходящи са за вегетарианци и хора, избягващи употребата на глутен. Именно безкомпромисното качество и гарантираният произход са причините да бъдем предпочитан партньор в този сектор.

Всички наши продукти са прецизно разработени, започвайки от идеята, през внимателния подбор на съставките и суровините, до крайния дизайн. Нашите доставчици не са случайни фирми. Избираме да работим само с онези, които имат необходимите сертификати и могат да гарантират качество, което да удовлетвори нас и нашите клиенти. Защото за нас на първо място стои безопасността на децата.

Повечето от нашите продукти са напълно иновативни и уникални, защитени с патент. По този начин ние гарантираме сигурност на нашите партньори спрямо конкуренцията.

Благодарение на добре изградената дистрибуторска мрежа на територията на цялата страна, продуктите ни достигат директно до крайната точка на продажба и до максимален брой потребители.
Твърдо вярваме, че сме избрали правилната посока, тъй като броят на нашите партньори се увеличава непрекъснато. Развиваме се и растем заедно с нашите клиенти.