За Нас

Желирани бонбони, дъвки, близалки, течни бонбони, играчки

МВ Трейд България ООД е основано през 2007г. Повече от тринадесет години ние се развиваме  в сферата на вноса и дистрибуцията на импулсни захарни изделия и предлагаме богат асортимент от желирани бонбони, дъвки, близалки, течни бонбони, играчки с бонбонки…

Тъй като предлаганите от нас продукти са предназначени предимно за най-малките потребители – децата, ние държим на първо място на тяхното КАЧЕСТВО. Продуктите ни отговарят на всички европейски изисквания и стандарти. Повечето от тях са без оцветители или с натурални такива и без консерванти. Подходящи са за вегетарианци и хора, избягващи употребата на глутен. Именно безкомпромисното качество и гарантираният произход са причините да бъдем предпочитан партньор в този сектор.

Всички наши продукти са прецизно разработени, започвайки от идеята, през внимателния подбор на съставките и суровините, до крайния дизайн. Нашите доставчици не са случайни фирми. Избираме да работим само с онези, които имат необходимите сертификати и могат да гарантират качество, което да  удовлетвори нас и нашите клиенти. Защото за нас на първо място стои безопасността на децата.

Повечето от нашите продукти са напълно иновативни и уникални, защитени с патент. По този начин ние гарантираме сигурност на нашите партньори спрямо конкуренцията.

Благодарение на добре изградената дистрибуторска мрежа на територията на цялата страна, продуктите ни достигат директно до крайната точка на продажба и до максимален брой потребители.

Твърдо вярваме, че сме избрали правилната посока, тъй като от година на година ние се развиваме и растем заедно с нашите клиенти.

Четири са основните брандове, на които сме официален дистрибутор за България:

FINI е марката на испанския производител Fini Golosinas Espana SLU – най-големият производител и дистрибутор на захарни изделия в Испания, с повече от 40 – годишен опит и присъствие в над 100 държави в целия свят. Фирмата е пионер в развитието на продукти, несъдържащи алергени, както и на безглутенови продукти, което ги прави подходящи за широк диапазон потребители. Продуктите Fini са с най-висок рейтинг по отношение на качество и хранителна безопасност.
Johny Bee е марка на полската фирма Mada Sweet, която e изключително популярна и успешна на пазарите в целия ЕС, Нова Зеландия, Египет, Русия, Австралия… Това, което впечатлява е качеството и иновативните и атрактивни идеи по отношение на визията на продуктите. За повече детайли посетете www.johnybee.bg.
Karmel започва историята си преди повече от 30 години като малък семеен бизнес, който в момента вече е модерна компания, чиято продукция е позната на целия европейски пазар. Това, което ги отличава са уникалните ръчно изработените близалки, с натурални съставки и без консерванти.
VIDA’S Toy Candy са играчките с бонбонки на унгарската фирма Vida’s Kft., предлагаща най-големия асортимент в Европа.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!